Webbkurs: Att leda frivilliga i föreningslivet

Om utbildningen:
Välkommen att gå vår populära utbildning ”Att leda frivilliga i föreningslivet” som gratis webbkurs!

Vi kommer att ses vid tre separata tillfällen på dagtid för föreläsningar, gruppdiskussioner, gemensamma reflektioner och erfarenhetsutbyten via ett digitalt konferensverktyg.

Detta är utbildningen för dig som vill lägga grunden för eller utveckla arbetet med frivilliga i din förening. Här får du en genomgång av hur det ideella engagemanget ser ut i Sverige och varför människor väljer att engagera sig ideellt. Under utbildningen får du ta del av tips och metoder som kan vara till hjälp i arbetet med frivilliga. Vi ger dig också möjlighet till reflektion och erfarenhetsutbyte med andra organisationer, där vi diskuterar såväl utmaningar som möjligheter med frivilliga. Denna utbildning passar dig som är ny i rollen att samordna och leda frivilliga eller dig som redan arbetat med dessa saker men vill få ny kunskap eller vidareutveckla din verksamhet.

Du behöver kunna delta på alla tre träffarna som är följande datum:

16 september, kl. 09-12
30 september, kl. 09-12
14 oktober, kl. 09-12
Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan, när din plats är godkänd av oss får du ytterligare ett automatiskt mejl. Vi kommer sedan mejla ut detaljerad information samt tekniska instruktioner ett par veckor innan kursstart.

Välkommen med din anmälan! – KLICKA HÄR

Övrig information:
Du deltar helt på distans via ett digitalt konferensverktyg. Du behöver tillgång till en dator samt en stabil internetanslutning för att kunna delta. Du kommer att få tillgång till digitalt utbildningsmaterial samt vår handbok ”Att leda frivilliga i föreningslivet” postad till dig efter kursens slut. Utbildningen genomförs i samarbete med Studiefrämjandet.