PA-System

Bose L1 Model 1S System med B2 basmodul är ett komplett, kompakt PA system av Bose som erbjuder bred ljudtäckning och ljudprojektion med klar ton och utsökt volym. Perfekt till solo musiker, grupper och vokalister. Bose L1 Model 1S System erbjuder en gedigen moduldesign som gör transportation, inställning och lagring lättare än någonsin.

Det här systemet fungerar bra för soloartister, musikband och föredragshållare. Innehåller en B1-basmodul för bättre lågbasprestanda.

Mixerbord Bose T4S ToneMatch Digital Mixer

Bose T4S ToneMatch-mixern är den perfekta digitala mixern med fyra, särksilt för band och giggande musiker. Systemet erbjuder oöverträffad kontroll och ett naturligt. övergripande ljud. Med sitt intuitiva användargränssnitt och kraftfulla DSP-motor, erbjuder T4S ToneMatch-mixern en rad högkvallitativa effekter och gör det lätt för dig atyt skräddarsy ljudet för vilken som helst scenföreställning. Alla de fyra ingångskanalerna är utrustade med högkvalitativa förförstärkare och Neutrik-XLR/TRS-anslutningar samt med omkopplingsbar fantommatning, så att du kan ansluta en rad balanserade och obalanserade källor. Bose T4S-mixerns baksida ger också två USB-kontakter för uppspelning av media och PC/Mac-gränssnittet, tillsammans med två aux-ingångar och två aux-utgångar. T4S ToneMatch Mixern omfattar en magnetisk skyddskåpa och en ToneMatch-kabel för att ansluta direkt till Bose L1 Model II och L1 Modell 1S kolumn flerhögtalararsystem.

Shure SM58

Shure SM58 Dynamic Vocal Mic används av toppartister runt om i världen. Dess förmåga att isolera sång och klippa ut bakgrundsbuller gör det till en branschfavorit.


Boknings information

OBS! Varje lån tecknas personligen av en representant från er organisation. Detta innebär att den som skriver på lånet bör kontrollera att försäkring finns som täcker skada och/eller förlust av utrustningen.

Fyll i bokningsformuläret nedan så återkopplar vi till er.

Har ni frågor så kontakta:
Maud Nilsson
Ekonomi & Administration
072-247 99 06
maud.nilsson@mockelnforeningarna.net

Sofia Tungfelt
Verksamhetsledare
070-380 07 15
sofia.tungfelt@mockelnforeningarna.net

Inför utlån – fyll i denna blankett och ta med till utlämning: Lån av ljudanläggning BOSE

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]
Senast uppdaterad: 14 maj, 2020