STORT GRATTIS TILL PRISET FÖRENINGSLIVETS ELDSJÄL
ANDERS AJJAN JOHANSSON!

För tredje året vill vi dela ut ett pris för att lyfta personer som gör skillnad i föreningslivet. Vår region skulle inte vara densamma utan alla människor som gör en enorm insats för ett myllrande föreningsliv på många olika sätt. Under Kultur- och Föreningskalaset på Nobelhallen skedde prisutdelningen av Niklas Blom, Bharat Forge.

Vinnaren 2021 är:

Anders Ajjan Johansson, Karlskoga Friidrott, RIK Karlskoga, BIK Karlskoga

Nominering: Ajjan är engagerad för så många barn, ungdomar och vuxna genom sitt otroliga arbete i flera olika föreningar och privat. Huvudföreningen var från början Karlskoga Friidrott men har under årens gång vuxit till att det känns som att han hjälper alla. Friidrotten, Karlskogas para-friidrottare, svenska landslaget i parafriidrott, RIK Karlskoga, BIK Karlskoga, Karlskoga IK, elever som går på Idrottsgymnasiet och andra som har slutat med sin idrott eller som är skadade men som ändå vill hålla igång – Ajjan hjälper alla!Jag förstår inte hur han har tid och ork med allt då han dessutom jobbar skift på Cambrex i Karlskoga. Ajjan orkar för han brinner för att se människor prestera, utvecklas och må bra. Han är en otroligt genomsnäll person som alltid har nära till skratt och skämt, han bjuder på sig själv och har en förmåga att få andra på bra humör. Utöver det som tidigare nämnts besitter han såklart även stor kunskap inom idrott, rehab och kost som han delar med sig av på ett lättsamt sätt till (framförallt) Karlskogas barn, ungdomar och vuxna.Ajjan är så värd det här priset för att han aldrig förväntar sig något extra för arbetet han utför i de olika föreningarna – han gör det för barnen/ungdomarna/vuxna!

Nominerad av: Elin Andersson

 

Priset

Vinnaren av Föreningslivets Eldsjäl får en unik statyett tillverkad av Karlskoga Folkhögskolas konstlinje samt 5000 kr, skänkta av Bharat Forge. Prisutdelare Niklas Blom, Bharat Forge