Hej alla medlemsföreningar som har hemsida via oss!

För några dagar sedan släppte WordPress en stor uppdatering, Det är via WordPress vårat webbvertyg är byggt.
Den störta och mest slående ändringen är den nya textredigeraren Gutenberg och det nya systemet för att skapa sidor och inlägg, det WordPress kallar för Blocks.

Jag har för tillfället aktiverat så att vi behåller kvar det gamla utseendet ett tag till. Så att jag har tid att själv sätta mig in i det nya systemet och skriva en ny och uppdaterad lathund/guide för hur våra medlemsföreningar använder det nya systemet. Men vi kommer att gå över till det nya inom en relativ snar framtid.

Det har skett uppdateringar ”bakom kulisserna” så vänligen kontakta mig om det är något på era hemsidor som har slutat fungera eller krånglar, Så ska jag åtgärda det snarast.

Om det är någon som vill läsa mer om WordPress och Gutenberg så kan jag rekommendera denna artikel av techworld :

WordPress 5 släpps i dag – här är alla nyheterna

Daniel Sanell
Webb & Supportansvarig
070-3800212
daniel.sanell@mockelnforeningarna.net